Item type |
紀要論文(ELS) / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2005-12-01 |
タイトル |
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タイトル |
マクロファージの一酸化窒素(NO)産生に及ぼす酵母マンナンの影響 |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Effect of Yeast Mannan on Nitric Oxide Production in Macrophage |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Saccharomyces cerevisiae |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
Candida albicans |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
mannan |
キーワード |
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言語 |
en |
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主題Scheme |
Other |
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主題 |
macrophage nitric oxide |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
著者名 |
大川, 喜男
藤原, 知
関, 史行
川俣, 友紀
白男川, 賢治
加藤, 幸江
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抄録 |
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内容記述タイプ |
Abstract |
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内容記述 |
In this study we examined in vitro effect of yeast mannans on nitric oxide (NO) production in a macrophage cell line, RAW264.7. The acidic mannan fraction (WAM025) from bakers' yeast, Saccharomyces cerevisiae, increased the production of NO in RAW264.8 cells. This effect was stronger than that of the neutral mannan fraction (WNM) from the same yeast. On the other hand, the whole mannan from Candida albicans NIH A-207 strain did not increase the production of NO in RAW264.7 cells and inhibited lipopolysaccharide-induced NO production in the cells. |
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言語 |
en |
書誌情報 |
ja : 東北薬科大学研究誌
en : Journal of Tohoku Pharmaceutical University
号 52,
p. 79-83,
発行日 2005-12
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雑誌書誌ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AA1149311X |